Tellimuse lõpetamine

Sisse logima ei pea. Täitke see ära ja me lõpetame arveldamise. Kõik, mille olete loonud, jääb alles.

Millal see jõustub?

Lõpetamine ei ole sama mis kustutamine. Teie konto jääb mõneks ajaks loetavaks, et saaksite salvestada, mida soovite alles hoida. Andmete kustutamiseks vaadake Tagasimaksed ja lõpetamine.

Alusta tasuta — 30 päeva