Előfizetés lemondása

Nem kell bejelentkeznie. Töltse ki ezt, és leállítjuk a számlázást. Minden, amit létrehozott, a helyén marad.

Mikortól lépjen életbe?

A lemondás nem ugyanaz, mint a törlés. A fiókja még egy ideig olvasható marad, hogy elmenthesse, amit meg szeretne tartani. Az adatai törléséhez lásd: Visszatérítés és lemondás.

Kezdd el ingyen — 30 nap