Anuluj subskrypcję

Nie musisz się logować. Wypełnij ten formularz, a zatrzymamy płatności. Wszystko, co stworzyłeś, zostaje na miejscu.

Od kiedy ma obowiązywać?

Anulowanie to nie to samo co usunięcie. Konto pozostaje czytelne przez pewien czas, abyś mógł pobrać to, co chcesz zachować. Aby usunąć dane, zobacz Zwroty i anulowanie.

Zacznij za darmo — 30 dni