ביטול המנוי
אין צורך להתחבר. מלאו את הטופס ואנחנו נפסיק את החיוב. כל מה שיצרתם נשאר במקומו.
קיבלנו
נשלח אישור בדוא"ל לכתובת הרשומה בחשבון שלכם ונפסיק את החיוב. אם זה לא הייתם אתם, השיבו לאותו מייל ונחזיר את המצב לקדמותו.
ביטול אינו מחיקה. החשבון שלכם יישאר קריא למשך זמן מה, כדי שתוכלו לשמור את מה שתרצו. למחיקת הנתונים שלכם, ראו החזרים וביטול.